Sałatka grecka Orzo to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 239 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka pietruszki, pomidory koktajlowe, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka Grecka Orzo, Sałatka Grecka Orzo, oraz Sałatka Grecka Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
2
Umieścić w dużej misce; dodać kukurydzę, papryka czerwona, pomidory, oliwki, cebula, bazylia i pietruszka. W słoiku z ciasną pokrywką połączyć olej, ocet, sól i pieprz; dobrze wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Ciasto Kukurydziane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Gruby Czerwony Cukier
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala