Sałatka Gemelli z fasolką szparagową, pistacjami i winegretem cytrynowo-tymiankowym

Sałatka Gemelli z fasolką szparagową, pistacjami i winegretem cytrynowo-tymiankowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.51 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pistacje, liście tymianku, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron łososiowy z fasolką szparagową i winegretem cytrynowo-tymiankowym, Sałatka z makaronem z zielonej fasoli z winegretem cytrynowo-tymiankowym, oraz Bób Z Cytryną I Tymiankiem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Dodaj fasolki verts podczas ostatnich 2 minut gotowania.
Odcedzić i spłukać mieszankę makaronu pod zimną wodą; dobrze spuścić.
W dużej misce umieścić mieszaninę makaronu, pistacje, 1 łyżkę tymianku i 1 łyżkę skórki cytryny; wrzucić delikatnie do połączenia.
Połączyć pozostałe 1 łyżka tymianku, Pozostałe 1 łyżka skórki cytryny, szalotki, szampana lub octu winnego i czosnek w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać oliwę z oliwek, stale mieszając trzepaczką.
Dodać sól i czarny pieprz; wymieszać trzepaczką.
Skropić mieszaninę makaronu i wrzucić delikatnie do herbu. Każdą porcję ułożyć parmezanem.