Sałatka Frisée z fasolą i ciepłym sosem Boczkowym

Sałatka Frisée z fasolą i ciepłym sosem Boczkowym
Sałatka Frisée z fasolą i ciepłym sosem bekonowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz szalotkę, chłopski chleb, łagodny kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Sałatka Frisee z ciepłym boczkiem Vinaigrette, Ciepła Grillowana Sałatka z brzoskwiniami i Frisee z sosem z koziego sera, oraz Żele Żurawinowe Z Sałatką Frisée, Frytkami Z Dyni I Ciepłym Boczkiem.

Instrukcje

1
Fasolę odcedzić i opłukać. W średnim rondlu połącz fasolę z liściem laurowym, czosnkiem i 4 szklankami wody i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do umiarkowanie niskiego, przykryj częściowo i gotuj fasolę do miękkości, ale nie papkowatą, około 1 godziny; dodaj 1/2 łyżeczki soli 10 minut przed ich wykonaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Fasolę odcedzić i ostudzić do temperatury pokojowej. Wyrzucić liść laurowy i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Kostki chleba wrzucić z 2 łyżeczkami oliwy z oliwek i ułożyć w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Piec około 8 minut, lub do złotego, ale nie suche.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
W niereaktywnej patelni średniej, smażyć boczek na umiarkowanie wysokim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Dodaj pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek do tłuszczu na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodać szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko zaczyna się brązowy, o 7 protokół. Wymieszać z octem, doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
10
W dużej misce, wrzucić fryz z fasoli, boczek, grzanki tosty i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Dodać opatrunek i wrzucić.
12
Dodać kozi ser i wrzucić delikatnie, ale dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
13
Podawać natychmiast.
14
Rekomendacja wina: garlicky, smaki dymu sugerują suchą biel, a kozi ser zawęża wybór do cierpkiego, chrupiącego Sauvignon Blanc. Poszukaj Soliloquy Flora Springs z 1994 lub Grgich Hills FUM Blanc z 1993, oba z Kalifornii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
Ser KoziSer Kozi
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn