Sałatka francuska z rosyjskim sosem

Sałatka francuska z rosyjskim sosem
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Francuska Sałatka z rosyjskim sosem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka marchwi, kremowy sos sałatkowy, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rosyjska Herbaciarnia Rosyjski Dressing – jest to sos sałatkowy z miejsca o bogatej historii, Domowy Rosyjski Sos Sałatkowy, oraz Schłodzony Rosyjski Sos Sałatkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jajka w rondlu z wystarczającą ilością zimnej wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć patelnię i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Odcedzić, ostudzić i obrać.
3
Przeciąć na pół i usunąć żółtka. Żółtka rozgnieść widelcem. Białka pokroić na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
4
W dużej misce, wrzucić razem białka, sałata lodowa, sałata rzymska, i sałata liściasta. Ułóż plastry ogórka na górze sałatki w pierścieniu wzdłuż wewnętrznej krawędzi miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Sałatkę posypać marchewką wewnątrz pierścienia ogórka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Całość posypujemy żółtkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
7
W osobnej misce, wymieszać francuski sos sałatkowy, kremowy sos sałatkowy, i sos paprykowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Podawać jako sos do sałatki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Magazyn