Sałatka francuska z rosyjskim sosem

Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Francuska Sałatka z rosyjskim sosem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka marchwi, kremowy sos sałatkowy, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rosyjska Herbaciarnia Rosyjski Dressing – jest to sos sałatkowy z miejsca o bogatej historii, Domowy Rosyjski Sos Sałatkowy, oraz Schłodzony Rosyjski Sos Sałatkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu z wystarczającą ilością zimnej wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć patelnię i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Odcedzić, ostudzić i obrać.
Przeciąć na pół i usunąć żółtka. Żółtka rozgnieść widelcem. Białka pokroić na małe kawałki.
W dużej misce, wrzucić razem białka, sałata lodowa, sałata rzymska, i sałata liściasta. Ułóż plastry ogórka na górze sałatki w pierścieniu wzdłuż wewnętrznej krawędzi miski.
Sałatkę posypać marchewką wewnątrz pierścienia ogórka.
Całość posypujemy żółtkami.
W osobnej misce, wymieszać francuski sos sałatkowy, kremowy sos sałatkowy, i sos paprykowy.
Podawać jako sos do sałatki.