Sałatka Escarole Z Solą Dorsz, Anchois I Oliwkami

Sałatka Escarole Z Solą Dorsz, Anchois I Oliwkami
Need a dairy free i pescatarian przystawka? Sałatka Escarole z solą dorsz, anchois i oliwki może być super przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Mieszanka sardeli, ząbki czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mieszana Sałatka Zielona z cytryną, oliwkami i anchois, Skillet nogi kaczki z oliwkami i anchois, oraz Golonki cielęce z oliwkami, anchois i szałwią.

Instrukcje

1
Aby przygotować sól dorsza, umieścić go w misce z zimną wodą na pokrycie, przykryć miskę i przechowywać w lodówce przez 3 dni, zmieniając wodę raz day.To zrobić sos, w suchej, ciężkiej patelni smażyć na średnim ogniu, tosty migdały aż rumiane, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz SolnyDorsz Solny
( 23)( 23)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przełożyć na talerz do ostygnięcia. Jeśli używasz papryki nyora, pozwól im moczyć we wrzącej wodzie przez 10 minut, a następnie zeskrobuj miąższ ze skórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Posypać Gruboziarnisty chleb wiejski octem. Używając dużej moździerza i tłuczku, zmiel migdały, orzechy laskowe, czosnek, paprykę i namoczony octem chleb, aż powstanie gęsta, czerwonawa pasta. Alternatywnie, przetwarzaj składniki razem w robocie kuchennym, upewniając się, że mieszanina pozostaje Gruba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb WiejskiChleb Wiejski
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
( 23)( 23)
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Dodać oliwę w cienkim strumieniu, stale mieszając drewnianą łyżką, aż składniki zostaną dokładnie połączone, a sos będzie wystarczająco płynny, aby go wylać. Doprawić solą. (Sos będzie przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce przez 1 tydzień. Resztki sosu można użyć z pieczonym mięsem lub warzywami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Usuń kości i skórę z solonego dorsza, a następnie rozdrobnij mięso palcami na cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz SolnyDorsz Solny
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Pokroić lub rozerwać filety z sardeli na paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
7
Włożyć sól dorsz, anchois i tuńczyk do miski z pomidorami i oliwkami i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Dorsz SolnyDorsz Solny
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wlać wystarczająco dużo sosu, aby pokryć wszystko grubo i wrzucić ponownie.Tuż przed podaniem, w dużej salaterce, wrzucić escarole z mieszaniną soli dorsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
Dorsz SolnyDorsz Solny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W18 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn