Sałatka Cezar z sosem Chile-Cilantro
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać sałatkę Cezara z Chile-Cilantro Dressing spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 48 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pomidor, pestki dyni, rozdarta sałata rzymska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Cezar z sosem Chile-Cilantro, Sałatka Cezar z czerwonym sosem Chile, oraz Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć paski tortilli na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 375 przez 5 minut lub do chrupkości. Schłodzić na stojaku z drutu.
Włożyć sałatę do dużej miski.
Dodać nasiona dyni i Chile-Cilantro Dressing; wrzucić delikatnie do herbu.
Umieścić około 1 1/2 szklanki sałatki na każdym z 4 talerzy. Każdą porcję polać 2 łyżkami pomidora, posypać równomiernie paskami tortilli.