Sałatka Cezar

Sałatka Cezar
Sałatka Cezar może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 25 i kosztuje 33 grosze za porcję. 16 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Przyniósł ci ją Williams Sonoma. Mieszanka pieprzu, sałata rzymska, do 8 sardela w oliwie z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar, oraz Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar.

Instrukcje

1
Usunąć twarde lub przebarwione zewnętrzne liście z główek sałaty. Oddziel liście i zarezerwuj Duże do innego użytku. Mniejsze wewnętrzne liście spłukać i dokładnie osuszyć. Połamać liście na połówki lub trzecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
2
Umieścić w salaterce, przykryć wilgotnym ręcznikiem kuchennym i przechowywać w lodówce przez 20 do 30 minut, aby chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Usunąć skórki z kromek chleba i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
4
Pokroić chleb w kostkę 1/2 cala. Powinieneś mieć około 2 cups.In duża patelnia na małym ogniu, ogrzać 3 Tbs. oliwa z oliwek. W międzyczasie, używając płaskiej strony noża do krojenia, rozbij 1 ząbek czosnku. Gdy olej jest gorący, dodać czosnek do patelni i smażyć przez 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać kostki chleba i smażyć, mieszając i podrzucając, aż chrupiące i złoty ze wszystkich stron, 4 do 5 protokół. Odrzuć czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Kostki chleba posypać odrobiną soli. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Odstawić grzanki do ostygnięcia.Posiekać pozostały ząbek czosnku i połączyć z 1/2 szklanki oliwy z oliwek w blenderze. Puree aż będzie gładkie. W małej misce, za pomocą widelca, rozgnieść anchois, aż utworzą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
GrzankiGrzanki
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodaj do oleju i czosnku w blenderze wraz z musztardą, sokiem z cytryny i jogurtem. Mieszaj z dużą prędkością do uzyskania gładkiej emulsji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
EmulsjeEmulsje
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodaj 2 Tbs. z parmezanu i ponownie zmiksować. Doprawić odrobiną soli, pamiętając, że sardele są słone, i odrobiną pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Dodać trzy czwarte dressing do sałaty i wrzucić do herbu dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
10
Dodać około połowy pozostałego sera i ponownie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
11
Dodaj więcej dressing lub więcej przypraw do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
12
Posypać grzankami i pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
13
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W47 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia42
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn