Sałatka Bulgur z fasolą Garbanzo, fetą i pomidorami śliwkowymi

Sałatka Bulgur z fasolą Garbanzo, fetą i pomidorami śliwkowymi

Instrukcje

1
Zdjąć z ognia; dodać bulgur i sól i wymieszać, aby wymieszać. Przykryć i odstawić, aż bulgur jest po prostu miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dobrze spuścić, naciskając, aby wydobyć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Przełożyć bulgur do dużej miski; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Wymieszać z pozostałymi składnikami. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
* Zwana również pękniętą pszenicą; dostępna w sklepach z naturalną żywnością i supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
6
W porcji: kalorie, 313; tłuszcz całkowity, 11 g; Tłuszcze nasycone, 4 g; cholesterol, 17 mg
Składniki, których będziesz potrzebować
Ghee (oczyszczone Masło)Ghee (oczyszczone Masło)
7
Bon Appétit
8
Bon Appétit
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn