Sałatka brzoskwiniowo-wiśniowa z kozim serem
Sałatka brzoskwiniowo-wiśniowa z kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,65 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brzoskwiń, wiśni, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wiśniowa (lub Jagodowa lub brzoskwiniowa lub...) i niebieska (lub Fetanowa lub Kozia lub...) sałatka z serem-lipiec # Redux, Kozi ser i Cherry Peach Chutney ciasto francuskie Poptarts, oraz Sałatka Z Wiśni, Koziego Sera I Kandyzowanych Orzechów Włoskich + Winegret Wiśniowy Balsamiczny + Gratis.
Instrukcje
Ułóż sałatę na pojedynczych talerzach, a na wierzchu równomiernie z brzoskwiniami, wiśniami i kozim serem.
Skropić równomiernie winegretem.
Wskazówka Rebecca: Top ta sałatka z ulubionych tosty orzechów, takich jak migdały, orzechy włoskie, lub pekan. Aby szybko tostować orzechy, wystarczy rozprowadzić w jednej warstwie na płytkiej patelni i piec w temperaturze 350 przez 6 do 8 minut, od czasu do czasu mieszając. Lub smażyć je na suchej patelni na średnim ogniu 3 do 5 minut. Będziesz wiedział, że są gotowe, gdy poczujesz orzechowy aromat.
Szybko wyjmij z ognia, aby zapobiec przypaleniu się orzechów.