Sałatka brokułowa z boczkiem i porzeczkami
Sałatka z brokułów Crunch z boczkiem i porzeczkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz Syrop z agawy, ocet jabłkowy, różyczki brokułów i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Brokułowa Z Marchewką I Porzeczkami, Sałatka brokułowa z fetą, oliwą z oliwek-smażone migdały i porzeczki, oraz Sałatka Z Brokułami Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brokuły na parze, przykryte, 2 minuty. Brokuły zanurz w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i osuszyć.
Połączyć majonez i kolejne 3 składniki (przez pieprz) w dużej misce.
Dodać brokuły, porzeczki, cebula, i boczek; wrzucić dobrze.
Wskazówka: aby uniknąć łzawienia oczu podczas krojenia cebuli, najpierw obrać ją i schłodzić w lodówce przed krojeniem.