Sałatka Boczkowo-Ziołowa
Sałatka ziołowo-boczkowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,15 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mieszanka sałatka ziołowa, musztarda dijon, ocet sherry, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kiełkująca ciecierzyca Socca z ziołami z sałatką ziołową i jogurtem, Babeczki Boczkowo-Ziołowe, oraz Farsz do chleba kukurydzianego z ziołami i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować plastry boczku w małej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Wlać kapiele do średniej miski.
Dodać ocet, musztardę Dijon, miód, pieprz, i sól do miski; wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszankę sałat; wrzucić do herbu.