Sałatka B. l.T.
Sałatka B. l.T. jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 877 kalorii, 16G białka, oraz 69g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka chleba, sałata boston, sok z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to sałatka kachumber lub sałatka kuchumber – indyjska sałatka warzywna, Sałatka meksykańska - ta sałatka to nie tylko sałatka to posiłek, oraz No Guilt Chinese Chicken Salad-ta sałatka jest lekka, zdrowa i pełna smaku.
Instrukcje
Na patelni gotować boczek na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry. Rezerwując 1 łyżka tłuszczu boczku na patelni, odcedzić boczek na ręcznikach papierowych i pokruszyć.
Pokroić chleb na tyle 3/4-calowe kostki, aby zmierzyć 1 szklankę.
Rozgrzać tłuszcz na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie i smażyć kostki chleba z solą do smaku, mieszając, aż złoty kolor.
Przełożyć grzanki na ręczniki papierowe, aby osuszyć i ostudzić.
W małej misce ubij razem czosnek, sok z cytryny, majonez, wodę oraz sól i pieprz do smaku. Pokroić cebulę i pomidory na pół. Sałatę rozerwać na kawałki wielkości kęsa.
W dużej misce wymieszać cebulę, pomidory, sałatę, połowę boczku i grzanek, sól i pieprz do smaku, i tyle dressing do Płaszcz.
Sałatkę podzielić na 2 talerze i top z pozostałymi grzankami i boczkiem.