Sałatka arbuzowa z liśćmi mięty
Sałatka arbuzowa z liśćmi mięty to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 344 kalorie, 6G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 17 fanów. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Mieszanka soli i pieprzu, vidalia, gałązki mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Arbuzowa Z Rumem I Miętą, Miętowa Sałatka Arbuzowa, oraz Sałatka arbuzowa z miętą.
Instrukcje
Pokrój miąższ z melona i pokrój na kawałki wielkości kęsa, usuwając i odrzucając nasiona, i odstaw na bok. Cebulę obrać i pokroić w krążki.
W małej misce, połączyć ocet, sól, pieprz, i ubijać, aż sól się rozpuści. Powoli ubijać oliwę z oliwek, kilka kropli na raz.
Dodać posiekaną miętę, smak i dostosować przyprawy.
W dużej misce, połączyć melon, cebula, i feta.
Wlać sos na mieszaninę melona i wrzucić delikatnie, aż wszystko jest pokryte i równomiernie wymieszane.
Aby służyć, podziel sałatkę między poszczególne talerze i udekoruj liśćmi mięty.