Dwadzieścia cztery godziny sałatka może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 644 kalorie, 16G białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 60 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz majonez, seler, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka 12 Godzinna, 24 Godzinna Sałatka Owocowa, oraz Zdrowa 24-Godzinna Sałatka Warstwowa.
Instrukcje
1
W dużej przezroczystej misce ułóż sałatę, seler, paprykę, cebulę, groszek, majonez, cukier i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki Cytrynowej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Posypać kawałki boczku równomiernie na wierzchu sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Boczku
3
Przykryć miskę i przechowywać w lodówce przez 24 godziny przed podaniem.