W małym rondlu połącz ocet, cukier, sos rybny i 1/8 łyżeczki. sól; mieszać na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Odstawić do ostygnięcia. W dużej misce, połączyć kapustę, marchew, papryka, i szalotki; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Sos Rybny
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Słonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać mieszaninę octu na kapustę i dobrze wymieszać, aby połączyć. Wrzuć orzeszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, przez około 20 minut. W dużej patelni nonstick, ciepła 1 Tbs. oleju sezamowego na średnim ogniu. Wrzucić krewetki z 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper. Umieść połowę krewetek na patelni i smażyć aż nieprzezroczyste przez cały, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego Sezamu
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Przenieść gotowane krewetki do czystej miski. Powtórz z pozostałymi 1 Tbs. olej i druga połowa krewetek. Wrzuć krewetki do slaw i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.