Sauerbraten Franka
Frank ' s Sauerbraten to Amerykańskie danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 58g białka, 16G tłuszczu i w sumie 608 kalorii. Za $2.85 za porcję, ten przepis okładki 32% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ziarna pieprzu, gingersnaps, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Frank ' N ' Swiss Crescents, Gorąca czekolada Franka, oraz Foraged Frank And Beans.
Instrukcje
Umieść pieczeń w garnku w dużej szklanej misce. W dużym rondlu wymieszaj ocet, liście laurowe, goździki, ziarna pieprzu, cebulę, cukier, sól i czosnek. Doprowadzić do wrzenia.
Zalej do połowy pieczeń, dodając tyle wody, aby przykryć pieczeń. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę. Przykryj i wstaw do lodówki na 36-48 godzin, obracając dwa razy dziennie.
Wyrzuć marynatę z pieczeni i osusz ją. W holenderskim piekarniku rozgrzej olej i brązową pieczeń ze wszystkich stron.
Dodaj zarezerwowaną marynatę na patelnię; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 3 godziny lub do miękkości.
Usuń pieczeń; wyrzuć liście laurowe, ziarna pieprzu i goździki z soków z patelni. Doprowadzić soki do wrzenia.
Dodaj gingersnaps; gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje.
Podawać z makaronem lub kluskami.