Saucy Faszerowana Cukinia
Saucy faszerowana cukinia wymaga około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 35g tłuszczu i w sumie 481 kalorii. Za $2.19 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Mieszanka łagodnej mielonej kiełbasy, do 4 cukinii, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Saucy Gingered Shrimp z cukinią i czerwoną papryką, Faszerowany piknik: pomidory faszerowane Tunanem i karczochami, czerwona papryka, cukinia faszerowana Fetanem i ciecierzycą, jabłka Macintosh faszerowane orzechami i brązowym cukrem, oraz Cukinia Faszerowana: Cukinia Ripieni.
Instrukcje
Cukinię przekroić wzdłuż na pół. Zgarnij miazgę, pozostawiając 1/4 cala. shell. Miazga rezerwowa. Gotuj muszle w osolonej wodzie przez 2 minuty.
Wyjmij i osusz. Odłóż na bok.
Miąższ włożyć do rondla; dodać kiełbasę, sos pomidorowy, paprykę, cebulę, włoską przyprawę i sos pomidorowy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Umieść muszle cukinii w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Łyżka do napełniania muszli.
W rondelku rozpuść masło; ubij mąkę i sól, aż będzie gładka. Stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia i bąbelkowania.
Dodaj 1/4 szklanki parmezanu i musztardy.
Posyp pozostałym parmezanem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do podgrzania.