Saucy Beef Lo Mein
Need a dairy free main course? Saucy Beef Lo Mein może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, skrobię kukurydzianą, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantny Kurczak Lo Mein, Pikantne Paszteciki Wołowe, oraz Saucy beef stir fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować stek, przyciąć tłuszcz.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Połącz 1 łyżkę cukru, 2 łyżki sosu sojowego, 1 1/2 łyżki octu i 4 ząbki czosnku w dużym worku zip-top.
Dodaj stek; zapiekać i marynować w lodówce 1 godzinę, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wyjąć stek z worka; wyrzucić marynatę.
Aby przygotować sos, połącz 1/2 szklanki sosu sojowego, wodę i następne 6 składników( woda przez bulion); wymieszaj trzepaczką.
Aby przygotować warzywa, podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju roślinnego na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj stek; gotować 7 minut lub aż stek traci swój różowy kolor.
Stek wyjąć łyżką szczelinową; odstawić na bok. Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikiem papierowym.
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju na patelni.
Dodaj cebulę, imbir i 2 ząbki czosnku; smażyć 1 minutę. Wymieszać z sosem i kiełkami fasoli; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę. Wymieszać w stek i makaron; wrzucić dobrze.