Saté Mieszany Grill Z Pikantnym Sosem Orzechowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Saté Mixed Grill z pikantnym sosem orzechowym. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 40. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pikantny sos orzechowy, skórki i bez kości piersi z kurczaka, sos sojowy lite, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 24%. Spróbuj Indyk Saté z pikantnym sosem orzechowym, Sate z kurczaka z pikantnym sosem orzechowym, oraz Sate z kurczaka z pikantnym sosem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój kurczaka i wieprzowinę w paski 3 x 1/2 cala.
Polędwicę wołową pokroić w cienkie długie paski. Obierz krewetki i devein, w razie potrzeby.
Umieść kurczaka, wieprzowinę, wołowinę i krewetki w oddzielnych miseczkach.
Ubić razem sos sojowy i 5 kolejnych składników.
Mżawka równomiernie nad miski mięsa i krewetek; wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić 30 minut. Namocz szaszłyki w zimnej wodzie, aby zapobiec przypaleniu.
Wątek kurczaka, wieprzowina, wołowina, i krewetki równomiernie na szaszłyki (10 szaszłyki każdego składnika).
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
1 do 3 minut z każdej strony.
Ułóż szaszłyki na półmisku i podawaj z pikantnym sosem orzechowym.