Saro ' s Beef Jerky
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Suszona wołowina Sary może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, sól, płynny aromat dymu i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, Duszony Mostek Wołowy Z Czerwonym Winem W. Sos Chrzanowy (Sara Moulton, oraz Lao Beef Jerky dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C).
W średniej, nieporowatej misce, połączyć sól, płynny dym, czosnek w proszku, glutaminian sodu, cebula w proszku, sos sojowy, sos Worcestershire i mielony czarny pieprz do smaku.
Umieścić plastry mięsa w tej mieszaninie i dobrze płaszcz. Następnie umieść plastry mięsa na dwóch naczyniach do pieczenia 10x15 cali w jednej warstwie.
Piec w temperaturze 200 stopni F (95 stopni C) przez 8 godzin.