Sardynki z serem jalapeño i oliwkami koktajlowymi
Sardynki z serem jalapeño i oliwkami koktajlowymi to pescatarian przepis z 20 porcjami. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz serek, scallion, oliwki wypełnione pimento, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone sardynki z oliwkami, kaparami i pietruszką, Uwielbiam oliwki i serek śmietankowy, oraz Dip Z Serem Śmietankowym Jalapeño dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, wymieszać serek z jalapeo i scallion i doprawić solą i gorącą papryką.
Rozłóż 1 zaokrągloną łyżeczkę sera jalapeo na każdy żytni tost. Wierzch z sardynkami i listkami pietruszki, udekoruj plasterkami oliwy i podawaj.