Nadziewane sardynki z papryką słodko-kwaśną może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,46 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 800 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soku z pomarańczy, octu winnego, bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowa Tarta Orzechowa Karmelowa (Bezglutenowa, Bez Ziarna, Wegańska) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest znakomite. Spróbuj Słodko-kwaśna papryka faszerowana kuskusem, Sardynki smażone na patelni ze słodko-kwaśną cebulą, orzeszkami piniowymi i rodzynkami, oraz Kurczak słodko-kwaśny z ananasem i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Oczyścić sardynki, pozostawiając głowę na. Za pomocą miniatury Usuń kręgosłup od głowy do ogona, uważaj, aby głowa i ogon pozostały nienaruszone. Spłucz, aby usunąć małe kości i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardynki
3
W 12-do 14-calowej patelni saute, rozgrzać 1/4 szklanki oleju, czosnek i anchois na średnim ogniu, aż czosnek zacznie lekko brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj bułkę tartą i tosty na złoty kolor, stale mieszając, około 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
5
Wyjąć i wlać do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
6
Dodaj porzeczki, migdały, natkę pietruszki, skórkę i połowę soku pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Porzeczki
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
7
Dobrze wymieszać i odstawić.
8
Połóż sardynki na plecach, otwórz jak książki i umieść czubatą łyżkę farszu w każdej z nich i zamknij. Zakończyć wszystkie sardynki i umieścić w lodówce na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardynki
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
9
W 12-do 14-calowej patelni saute, rozgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu, dodać czerwoną cebulę i czerwoną i zieloną paprykę i saute aż tylko zmięknie, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Dodaj pozostały sok pomarańczowy, ocet i cukier, wymieszaj i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
11
Wlać do 12-do 14-calowej zapiekanki odpornej na działanie pieca. Ułóż plasterki cytryny na obwodzie patelni, na papryce i umieść 2 sardynki na każdym plasterku dość blisko siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardynki
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji