Sardynki faszerowane słodko-kwaśną papryką

Sardynki faszerowane słodko-kwaśną papryką
Nadziewane sardynki z papryką słodko-kwaśną może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,46 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 800 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soku z pomarańczy, octu winnego, bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowa Tarta Orzechowa Karmelowa (Bezglutenowa, Bez Ziarna, Wegańska) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest znakomite. Spróbuj Słodko-kwaśna papryka faszerowana kuskusem, Sardynki smażone na patelni ze słodko-kwaśną cebulą, orzeszkami piniowymi i rodzynkami, oraz Kurczak słodko-kwaśny z ananasem i papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Oczyścić sardynki, pozostawiając głowę na. Za pomocą miniatury Usuń kręgosłup od głowy do ogona, uważaj, aby głowa i ogon pozostały nienaruszone. Spłucz, aby usunąć małe kości i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
3
W 12-do 14-calowej patelni saute, rozgrzać 1/4 szklanki oleju, czosnek i anchois na średnim ogniu, aż czosnek zacznie lekko brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodaj bułkę tartą i tosty na złoty kolor, stale mieszając, około 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
5
Wyjąć i wlać do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Dodaj porzeczki, migdały, natkę pietruszki, skórkę i połowę soku pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
PorzeczkiPorzeczki
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
7
Dobrze wymieszać i odstawić.
8
Połóż sardynki na plecach, otwórz jak książki i umieść czubatą łyżkę farszu w każdej z nich i zamknij. Zakończyć wszystkie sardynki i umieścić w lodówce na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
9
W 12-do 14-calowej patelni saute, rozgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu, dodać czerwoną cebulę i czerwoną i zieloną paprykę i saute aż tylko zmięknie, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Dodaj pozostały sok pomarańczowy, ocet i cukier, wymieszaj i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
11
Wlać do 12-do 14-calowej zapiekanki odpornej na działanie pieca. Ułóż plasterki cytryny na obwodzie patelni, na papryce i umieść 2 sardynki na każdym plasterku dość blisko siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
12
Wstawić do piekarnika i piec 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn