Sardynki faszerowane słodko-kwaśną papryką

Sardynki faszerowane słodko-kwaśną papryką
Nadziewane sardynki z papryką słodko-kwaśną może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,46 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 800 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soku z pomarańczy, octu winnego, bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowa Tarta Orzechowa Karmelowa (Bezglutenowa, Bez Ziarna, Wegańska) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest znakomite. Spróbuj Słodko-kwaśna papryka faszerowana kuskusem, Sardynki smażone na patelni ze słodko-kwaśną cebulą, orzeszkami piniowymi i rodzynkami, oraz Kurczak słodko-kwaśny z ananasem i papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Oczyścić sardynki, pozostawiając głowę na. Za pomocą miniatury Usuń kręgosłup od głowy do ogona, uważaj, aby głowa i ogon pozostały nienaruszone. Spłucz, aby usunąć małe kości i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
3
W 12-do 14-calowej patelni saute, rozgrzać 1/4 szklanki oleju, czosnek i anchois na średnim ogniu, aż czosnek zacznie lekko brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj bułkę tartą i tosty na złoty kolor, stale mieszając, około 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
5
Wyjąć i wlać do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
6
Dodaj porzeczki, migdały, natkę pietruszki, skórkę i połowę soku pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
PorzeczkiPorzeczki
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
7
Dobrze wymieszać i odstawić.
8
Połóż sardynki na plecach, otwórz jak książki i umieść czubatą łyżkę farszu w każdej z nich i zamknij. Zakończyć wszystkie sardynki i umieścić w lodówce na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
9
W 12-do 14-calowej patelni saute, rozgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu, dodać czerwoną cebulę i czerwoną i zieloną paprykę i saute aż tylko zmięknie, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Dodaj pozostały sok pomarańczowy, ocet i cukier, wymieszaj i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
11
Wlać do 12-do 14-calowej zapiekanki odpornej na działanie pieca. Ułóż plasterki cytryny na obwodzie patelni, na papryce i umieść 2 sardynki na każdym plasterku dość blisko siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Wstawić do piekarnika i piec 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
13
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn