Sardynka Deviled Eggs

Sardynka Deviled Eggs
Sardynka Deviled Eggs to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, majonez, jajko na twardo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Jaja Nadziewane Sardynką (Huevos Picantes), oraz {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn