Sarah ' s Spicy Turkey Chili
Sarah ' s Spicy Turkey Chili jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, pomidory z puszki, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili, Pikantne Chili Z Indyka, oraz Pikantne Chili Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni. Mięso z indyka, rozbijając je na kawałki, jak gotuje, następnie wymieszać z cebulą i czosnkiem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż indyk nie jest już różowy, o 8 protokół.
Posypać na 1 łyżka chili w proszku, 1 łyżeczka soli, i 1 łyżeczka czarnego pieprzu; mieszać do połączenia, i kontynuować gotowanie, aż mięso jest rumiane, o 5 Więcej minut.
Wlać piwo i gotować, aż piwo zmniejszy się o około połowę.
Wlać pokrojone w kostkę pomidory z papryką chile, duszone pomidory, fasola, 1 więcej łyżka chili w proszku, 1 łyżeczka soli, 1 łyżeczka czarnego pieprzu, pieprz cayenne, papryka, oregano, i kminek do powolnej kuchence. Wymieszać mieszankę z indykiem i bulionem z kurczaka. Ustaw kuchenkę na wysoką i gotuj przez 2 godziny.