Sara Kate Gillingham-Ryan ' s White Lasagna with Mushrooms and Prosciutto

Sara Kate Gillingham-Ryan ' s White Lasagna with Mushrooms and Prosciutto
Sara Kate Gillingham-Biała lasagne Ryana z grzybami i Prosciutto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 985 kalorii, 36g białka, oraz 62 g tłuszczu. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, grzyby, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać marsala można śledzić to danie główne z Sticky Orange & Marsala pudding jako deser. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 162 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Rosemary White Beans z Fontiną, Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Muhammara, oraz Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Maple-Bacon Spiced Nuts dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 8-na-11-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużym rondlu roztopić masło na średnim ogniu. Wymieszać mąkę i gotować, stale ubijając, przez około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Ubić gałkę muszkatołową. Podnieś ciepło do średniej wysokości i stopniowo ubijaj mleko i bulion. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i kontynuować ubijanie, aż zgęstnieje i będzie gładka, 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wyjąć z ognia i ostudzić, mieszając od czasu do czasu, aż się ogrzeje. Mieszać w Marsala, jajka, i 1 szklanka (4 oz/125 g) fontina aż ser topi się i sos jest gładka. Doprawić solą i białym pieprzem. Odstawić. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Ser FontinaSer Fontina
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Na dużej patelni podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj por i smażyć tylko do zwiędnięcia, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
7
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek do patelni. Gdy olej jest gorący, dodać grzyby i podsmażyć, mieszając, do złotego koloru, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodać prosciutto i bazylii i gotować, mieszając, przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
10
Rozłóż około 1 1/2 szklanki sosu serowego równomiernie na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia. Łyżka około jednej trzeciej mieszaniny grzybów równomiernie na sosie, a następnie ułóż 4 arkusze lasagne na górze. Powtórz te warstwy dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
11
Rozłóż pozostały sos na wierzchniej warstwie, a następnie posyp pozostałe 3/4 filiżanki fontiny i parmezan równomiernie na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ser FontinaSer Fontina
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
12
Piec do góry jest złoty i soki są bulgotanie, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Niech lasagne ostygnie przez 15 do 30 minut, pokroić w kwadraty, i służyć od razu. 
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn