Santa Maria Smoked Tri-Tip

Santa Maria Smoked Tri-Tip
Santa Maria Smoked Tri-Tip jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, tri-tip stek, czosnek w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Santa Maria Style Tri Tip, Fasola Santa Maria, oraz Tri-Tip W Stylu Santa Maria.

Instrukcje

1
Zrębki moczyć w wodzie 1 godzinę; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
2
Połączyć sól, pieprz, i czosnek w proszku; posypać równomiernie stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
PieprzPieprz
StekStek
SólSól
3
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
4
Wyjąć stojak do grilla; odstawić na bok. Przygotuj grill, podgrzewając jedną stronę do wysokiej i jednej strony do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Ułożyć zrębki na rozgrzanych węglach po średnio rozgrzanej stronie grilla; podgrzać zrębki 10 minut. Wieszak grillowy z natryskiem do gotowania; miejsce na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Lekko posmarować stek sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
StekStek
7
Umieść stek na stojaku grillowym nad stroną grilla o wysokiej temperaturze; grilluj 6 minut, obracając 3 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Umieść stek na stojaku na grilla na stronie grilla o średnim ogniu; grilluj 40 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 140 (średnio Rzadki) lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Wyjąć stek z grilla; odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek
11
Podawać z salsą Santa Maria; w razie potrzeby udekorować gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
12
Uwaga na wino: Tri-tip z kalifornijskiej Doliny Santa Ynez idzie naturalnie z pełnym gazem merlot z tego samego regionu. Gainey Merlot 2004 (Santa Ynez Valley, Kalifornia), 26 dolarów, jest Pluszowy i miękki, z wystarczającą strukturą, aby wytrzymać stek, char-dymność wiórów drzewnych i ostrość salsy. -- Karen MacNeil
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
FrytkiFrytki
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
StekStek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn