Santa Fe Meat Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, bułkę tartą, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meat Loaf for One, Mom ' s Meat Loaf, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj cebulę, papryka, chili w proszku, kminek, i czosnek na patelnię; smażyć 1 1/2 minut lub aż cebula będzie miękka. Mieszać chipotle chile; saut 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Zdjąć z patelni; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Połączyć mieszankę cebuli, Indyk, pierś z indyka, bułka tarta, 1/3 szklanki salsy, oregano, boczek, i białka jaj w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Połowę mieszanki indyka umieścić na patelni o wymiarach 8 x 4 cale pokrytej natryskiem do gotowania. Ułóż ser na górze, pozostawiając 1/2-calową krawędź wokół zewnętrznych krawędzi. Ułóż pozostałą mieszaninę indyka na serze, naciskając krawędzie, aby zapakować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
7
Rozłóż pozostałą 1/3 szklanki salsy na wierzchu Meat loaf.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Zęby Przyrodzenia
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 25 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu