Santa Fe Meat Loaf
Santa Fe Meat Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, bułkę tartą, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meat Loaf for One, Mom ' s Meat Loaf, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę, papryka, chili w proszku, kminek, i czosnek na patelnię; smażyć 1 1/2 minut lub aż cebula będzie miękka. Mieszać chipotle chile; saut 30 sekund.
Zdjąć z patelni; ostudzić.
Połączyć mieszankę cebuli, Indyk, pierś z indyka, bułka tarta, 1/3 szklanki salsy, oregano, boczek, i białka jaj w dużej misce.
Połowę mieszanki indyka umieścić na patelni o wymiarach 8 x 4 cale pokrytej natryskiem do gotowania. Ułóż ser na górze, pozostawiając 1/2-calową krawędź wokół zewnętrznych krawędzi. Ułóż pozostałą mieszaninę indyka na serze, naciskając krawędzie, aby zapakować.
Rozłóż pozostałą 1/3 szklanki salsy na wierzchu Meat loaf.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 25 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Wyjąć z patelni; pokroić w 12 plastrów.