Dynia Faszerowana

Dynia Faszerowana
Nadziewane dyni jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 603 kalorie. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Mieszanka ryżu basmati, mielona kurkuma, fasola garbanzo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, Dynia Faszerowana, oraz Dynia Faszerowana.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn