Salsa z porzeczkami nasączonymi tequilą

Salsa z porzeczkami nasączonymi tequilą
Salsa z porzeczkami nasączonymi tequilą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,78 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka tequili, porzeczek, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Spróbuj Coconut Lime Mahi Mahi Tacos z tequilą namoczoną salsą arbuzową, Jabłko chrupiące z porzeczkami nasączonymi Brandy, oraz Sorbet Nasączony Tequilą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu, doprowadzić tequilę na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TequilaTequila
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć z ognia, dodać porzeczki i niech moczyć na 10 minut; odcedzić. W średnim rondlu z wrzącej osolonej wody blanszować chayotes przez 1 minutę; odcedzić i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChayoteChayote
PorzeczkiPorzeczki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
W średniej misce, wrzucić chayote, Tequila namoczone porzeczki, pomidory, cebula, czosnek, jalapeos i kolendry. Salsę obficie doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
PorzeczkiPorzeczki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
ChayoteChayote
TequilaTequila
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Make Ahead: niezaspokojoną salsę można schłodzić do 1 dnia. Doprowadzić salsę do temperatury pokojowej i doprawić tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
5
Uwagi: jedna porcja: kalorie 39 kcal, Tłuszcz całkowity 3 gm, tłuszcz nasycony 0 gm, białko 1 gm, węglowodany 8 gm

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn