Salsa z czarnej fasoli i Mango

Salsa z czarnej fasoli i Mango
Salsa z czarnej fasoli i Mango może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 49 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 193 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz chipsy tortilla, sos vinaigrette, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Salsa z czarnej fasoli i Mango, Salsa Z Czarnej Fasoli Mango, oraz Salsa Black Bean & Mango.

Instrukcje

1
12 pierwszych składników wymieszać w średniej misce; przykryć i schłodzić 1 godzinę lub do 24 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podawać z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
3
Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy: substytut 1 (11-uncji) można kupić kukurydzę, odsączoną, na mango. Postępuj zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
KukurydzaKukurydza

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn