Salsa z czarnej fasoli i Mango
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Czarna fasola i Salsa Mango może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skórkę z limonki, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Black Bean-Salsa Mango, Salsa Mango Z Czarnej Fasoli, oraz Salsa Z Czarnej Fasoli Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzuć fasolę do dużej miski i dodaj pokrojone w kostkę mango, czerwoną cebulę, pieczone pomidory, starty korzeń imbiru, kolendrę, skórkę z limonki, skórkę pomarańczową i soki i skropić olejem. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Lekko wrzucić, przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.;
Podgrzej brojlery na niskim poziomie. Ćwiartować pomidory i umieścić je na blasze do pieczenia.
Skropić oliwą z oliwek, posypać solą morską i świeżym czarnym pieprzem, do smaku.
Umieścić w piekarniku i dusić na około 5 do 7 minut, aż lekko złoty kolor i zmięknie. Super.;