Salsa z awokado
Salsa z awokado to meksykański przepis, który serwuje 24. Za 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, kolendrę, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Z łyżką wynik 34%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy obejmują Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z salsą ananasowo-awokado, Chrupiąca wieprzowina z Salsanem z awokado i salsą pomidorową, oraz Salsa Taquera-Smoky Chipotle Avocado Salsa.
Instrukcje
Wymieszaj sos pomidorowy, wodę, ostry sos pomidorowy, 3 ćwiartki pomidorów, zieloną cebulę, kolendrę, jalapeno i sól w blenderze, aż dobrze się zmiksują, 10 do 15 sekund.
Wymieszaj awokado, 2 pokrojone w kostkę pomidory i wymieszaj w dużej misce. Przykryj i wstaw do lodówki na 1 godzinę przed podaniem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Boso Szampan Różowy Moscato]()
Boso Szampan Różowy Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty z wybuchowymi aromatami i smakami. Najlepiej podawany schłodzony (36-40 stopni F), ten szampan ma aromaty i smaki jaśminu i mandarynki uzupełnione czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym wykończeniem!