Salsa Winogronowa!
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Salsa Winogronowa! może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Jeśli masz mielone goździki, mielony cynamon, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Salsa Winogronowa, Salsa Winogronowa, oraz Salsa Winogronowa.
Instrukcje
Połącz czerwone winogrona, zielone winogrona, czarne winogrona, pomidory roma, cebula, pieprz serrano chile, czosnek, cynamon, goździki, sól i czarny pieprz w dużej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 3 godziny przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.