Salsa wieprzowo-Zielona z serowym Hominem

Salsa wieprzowo-Zielona z serowym Hominem
Przepis wieprzowina & Zielona Salsa z serowym Hominy może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 30 minut. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 66 kalorii, 9g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, czosnek, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mało kto lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Salsa wieprzowo-Zielona z serowym Hominem, Cheesy Green Chile Pork Enchiladas, oraz Hominy Quesadillas z grillowaną salsą Tomatillo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cook chiles w dużej patelni 5 min. lub do tostów, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Miejsce w mikście.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać czosnek, pomidory i cebulę na patelni; gotować 10 min. lub do pieczenia, często mieszając. Czosnek obrać i dodać do blendera z pomidorami i cebulą; zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Mięso gotować w 6-qt. Szybkowar na średnim i wysokim ogniu 4 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje z obu stron; top z sosem tomatillo. Zablokuj pokrywę szybkowaru na miejscu. Gotować na średnim ogniu, aż odpowietrznik ciśnieniowy zablokuje się na miejscu, a regulator zacznie delikatnie kołysać. Stopniowo zmniejszaj ciepło, aby utrzymać powolny stały ruch kołysania; gotuj od 40 do 45 minut. albo dopóki mięso nie będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
5
Zdjąć z ognia.
6
Odstawić 10 min. albo dopóki ciśnienie nie spadnie.
7
Wyjąć regulator, następnie pokrywkę; wymieszać portulakę. Wymień pokrywę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Portulaka PospolitaPortulaka Pospolita
8
Odstawić 5 min. albo dopóki portulaka nie zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Portulaka PospolitaPortulaka Pospolita
9
W międzyczasie przynieś wodę, bulion i hominy do zagotowania w rondlu; przykryj. Dusić na małym ogniu 55 min. lub do momentu zmiękczenia hominy i wchłonięcia płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
HominyHominy
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
10
Przelać do miski; top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Podawać posypane mieszanką mięsną i skórkami wieprzowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Chipsów Tortilla O Smaku Limonkowym, Połamanych Na Kawałki Wielkości Kęsa (okSzklanki Chipsów Tortilla O Smaku Limonkowym, Połamanych Na Kawałki Wielkości Kęsa (ok
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia3
Magazyn