Salsa truskawkowo-awokado z cynamonowymi chipsami Tortilla
Przepis Salsa truskawkowo-awokado z cynamonowymi chipsami Tortilla jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, kolendrę, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Salsa truskawkowo-Mango z cynamonowo-cukrowymi chipsami Tortilla, Salsa owocowa z cynamonowymi chipsami Tortilla, oraz Salsa z Czarnej Fasoli-awokado z domowymi chipsami Tortilla.
Instrukcje
Aby przygotować chipsy, równomiernie smaruj olejem po jednej stronie każdej tortilli.
Połączyć cukier i cynamon; posypać równomiernie boki tortilli pokryte olejem.
Pokrój każdą tortillę na 12 klinów; ułóż kliny w jednej warstwie na dwóch blachach do pieczenia.
Piec w 350 przez 10 minut lub do chrupkości.
Połącz awokado i pozostałe składniki; delikatnie wymieszaj, aby połączyć.