Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać Salsa Styl Zielony Chile Chicken Bisque spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Ten przepis z Food.com ma 7 fanów. Jeśli masz pod ręką śmietanę, mąkę, kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), Sfermentowana Zielona Salsa Chile, oraz Chuy ' s Hatch Green Chile Salsa dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.