Salsa pomidorowa bez cebuli
Salsa pomidorowa bez cebuli to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz chili w proszku, pomidory, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową, oraz Salsa Z Pieczonych Pomidorów (Salsan Asada).
Instrukcje
Umieścić paprykę poblano i ząbki czosnku na średniej blasze do pieczenia. Obracając pieprz często, dusić w maksymalnej odległości od ciepła, aż rumiane, o 15 protokół.
W robocie kuchennym umieść pieczoną paprykę, pieczony czosnek, pomidory, kolendrę, kminek, chili w proszku i sok z limonki. Proces za pomocą ustawienia pulse aż do uzyskania równomiernie grubej tekstury. Schłodzić do podania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.