Salsa Pieczona Tomatillo

Salsa Pieczona Tomatillo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pieczone Tomatillo Salsan spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 12 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwę z oliwek, czosnek, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, Salsa Pieczona Tomatillo (Salsa Verde), oraz Salsa Pieczona Tomatillo-Zielona Salsa dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn