Salsa Oliwkowa

Salsa Oliwkowa
Salsa oliwkowa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 38 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka oliwek nadziewanych pimiento, sok z limonki, 4 pomidory śliwkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Salsa Oliwkowa Z Karczocha, Salsa Pomidorowa Oliwkowa, oraz Spaghetti z salsą oliwkowo - orzechową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. DeLoach Russian River Pinot Noir z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn