Salsa Ogórkowo-Mango
Salsan ogórkowo-mango to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i wegetariański hor d'oeuvre z dodatkiem lakto ovo . Jedna porcja zawiera 121 kalorii , 2 g białka i 1 g tłuszczu . Ten przepis służy 4 osobom. Za 1,5 dolara za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. 174 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i kup mango, papryczki jalapeno, sok z limonki i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 30 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 85% , to danie jest wspaniałe. Salsa z ogórkiem z mango , salsa z ogórkiem z mango i salsa z ogórkiem z mango są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W misce wymieszaj mango, ogórek, papryczkę jalapeno, cebulę, czosnek i kolendrę. Doprawić sokiem z limonki, solą i pieprzem. Przed podaniem przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, aby smaki się przegryzły.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz wypróbować Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Boso, musujące różowe Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty o wybuchowych aromatach i smakach. Najlepiej smakuje schłodzony (36-40 stopni F), ten musujący ma aromat i smak jaśminu i mandarynki uzupełniony czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym finiszem!