Salsa Mango-Bananowa

Salsa Mango-Bananowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj Salsan z mango i bananem. Ten przepis służy 8 i kosztuje 29 centów za porcję. Ta przystawka ma 46 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, miód, imbir, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Spróbuj Salsa Mango-Bananowa, Amberjack z salsą Mango-bananową, oraz Grillowana Jamajska wieprzowina bez kości z pieczonym bananem Mango Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Odstawić na 30 minut.
3
Banana wymieszać tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn