Salsa Maine Wild Blueberry
Maine Wild Blueberry Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 55 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, pietruszka z płaskim liściem, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 30 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Tort Budyniowy Maine Wild Blueberry, Amazing Wild Blueberry Salsa, oraz Homar Maine z grzybami i rozmarynem.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia. Oceń skórę pomidorów, krojąc X w skórę na dole. Zanurz pomidory we wrzącej wodzie na około 15 sekund.
Wyjąć i umieścić w misce z zimną wodą. Skórki powinny łatwo ześlizgnąć się. Pomidory obieramy, kroimy na pół i usuwamy nasiona. Pomidory posiekać i wyrzucić nasiona.
W średniej misce, połączyć pomidory, jagody, cebula, czosnek, papryka jalapeno, Węgierski pieprz, kolendra i pietruszka.
Wlać ocet ryżowy i oliwę z oliwek i delikatnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc, aby umożliwić mieszanie smaków. Salsę można lekko odsączyć przed podaniem, w zależności od soczystości pomidorów.