Salsa Kremowa
Kremowy Salsan to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz krem KARTONOWY, salsę, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kremowy Dip Salsa, Kremowy Dip Salsa, oraz Kremowy Dip Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w średniej wielkości misce. Wymieszać gumową szpatułką do wymieszania. Przykryć i schłodzić w lodówce co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Podawać z chipsami tortilla.