Salsa czarno-złota może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką wodę, czosnek, ocet winny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Black Hills Gold, Black Hills Gold Chex Mix, oraz Czerwony, Złoty, Czarny I Zielony Chili.
Instrukcje
1
Wymieszaj czarną fasolę (dobrze wypłukaną dla najlepszego koloru), kukurydzę i żółty pieprz w dużej misce. W małej misce wymieszaj pozostałe składniki i wlej je na mieszaninę fasoli, delikatnie mieszając, aby połączyć. Pozostawić do marynowania przez kilka godzin dla najlepszego smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 140 dolarów.