Przepis Black Eyed Pea Salsa z serem Quesadillas można zrobić w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 484 kalorie, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 1,28 zł za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z prostych przepisów wymaga ser monterey jack, tortille z mąki, oregano i 8 zielonej cebuli. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Salsa Black-Eyed Pea, Salsa Black-Eyed Pea, oraz Black Eyed Pea Salsa.
Instrukcje
1
Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, przygotuj składniki. Char i obierać chiles i / lub czerwonej papryki, Jeśli za pomocą świeżych słoików nie lub puszkach. Gotować black-Eyed peas, jeśli nie za pomocą puszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1
Umieść odsączone gotowane black Eyed peas w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Goya Z Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj chiles, czerwona papryka, i większość posiekanej cebuli i kolendry (zastrzegając niektóre do dekoracji).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Skropić oliwą z oliwek i octem z czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
4
Posypać pokruszonym, suszonym oregano, kminkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Oregano
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Wrzucić i niech marynować podczas przygotowywania quesadillas.
6
Zrób quesadillas:
7
Podgrzej dużą żeliwną patelnię na średnim ogniu. Jeśli używasz czegoś innego niż dobrze przyprawiona żeliwna patelnia, dodaj niewielką ilość oleju lub masła, aby lekko pokryć dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
8
Na patelnię dodać tortillę z mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Z Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
9
Niech podgrzeje się z jednej strony na pół minuty.
10
Odwróć go i umieść lekką warstwę sera na tortilli. Jeśli używasz startego sera, możesz po prostu posypać go całym. Jeśli używasz pokrojonego sera, ułóż plasterki tylko na jednej stronie tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
11
Kiedy tortilla zaczyna tworzyć kieszenie powietrzne lub ser zaczyna się topić, użyj szpatułki, aby podnieść jedną krawędź tortilli i odwrócić ją na drugą krawędź, tak jakbyś robił omlet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
12
Niech gotować, aż lekko rumiane, a następnie odwrócić całą quesadilla na drugą stronę i niech gotować, aż lekko rumiane na tej stronie.
13
Wyjąć z patelni i przygotować inne quesadillas w ten sam sposób.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
14
Quesadillas pokroić w kliny w kształcie ciasta i podawać z salsą Black-Eyed pea.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem do salsy. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Łuczniczy szczyt Willamette Valley Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.