Salsa Ananasowa Mahi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj salsy ananasowej Mahi. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 403 kalorie, 66g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 12,22 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako kosztowna przystawka. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka ananasa, pieprzu cytrynowego, filetów mahi mahi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 80%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Macadamia-crusted Mahi Mahi z ananasowym Salsanem i ryżem jaśminowym, Smażone Mahi Mahi z grillowaną salsą Mango-ananasową, Zielonym ryżem i czarną fasolą, oraz Babka Mahi Mahi z salsą ananasową z ' The Catch.
Instrukcje
Ananasa pokroić na małe kawałki.
Połącz z salsą, skrobią kukurydzianą, chrzanem i musztardą miodową.Obie strony ryby zalać sprayem do gotowania.
Rybę posypać równomiernie pieprzem cytrynowym.Rozgrzej dużą patelnię saute na średniej wysokości.Gotować ryby 3 minuty; obrócić.
Dodaj salsę do jednej strony patelni i często mieszaj, aby równomiernie ogrzać.Zmniejsz ciepło do średniego i gotuj na wolnym ogniu 5-6 minut lub do momentu, gdy mięso będzie nieprzejrzyste i łatwo się oddzieli widelcem.
Podawać ryby i sos na przygotowanym ryżu długoziarnistym.