Salmon En Croute

Salmon En Croute
Łosoś En Croute jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 858 kalorii. Na $7.99 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, żółtko jaja, filety z podeszwy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto francuskie można wykonać to danie główne z Ciasto Francuskie Z Gruszką Żurawinową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Salmon En Croute, Łosoś en Croûte przepis, oraz Herbed Salmon en Croute dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Upewnij się, że łosoś i podeszwa nie mają żadnych kości w ciele. Jeśli tak, wyciągnij je za pomocą pęsety lub szczypiec elektrycznych (pamiętaj, aby je najpierw wyczyścić). Ponadto usuń skórę z filetów i usuń muszle i "żyłę" z krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
SolaSola
2
Połóż duży kawałek folii spożywczej/folii plastikowej na powierzchni roboczej, połóż łososia na tym, a następnie połóż inny duży kawałek folii spożywczej/folii plastikowej na wierzchu łososia.Używając wałka do ciasta lub płaskiej strony młotka do mięsa, delikatnie spłaszcz łososia, aż osiągnie grubość około 1 cm (uważaj, aby nie uderzyć łososia zbyt mocno, ponieważ bardzo łatwo się kruszy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Zdjąć wierzchnią warstwę folii spożywczej, drobno posiekać koperek i posypać łososiem, a następnie doprawić solą i pieprzem.Spłaszczyć filety w taki sam sposób jak łosoś, ale zrobić je na cm grubości, a następnie położyć je na wierzchu łososia pozostawiając 3cm-5cm przerwy wzdłuż boku łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Filety Z SoliFilety Z Soli
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Ułóż łuskane krewetki w linii prostej na środku filetów, a następnie ponownie dopraw solą i pieprzem.Używając folii spożywczej / folii z tworzywa sztucznego, zwiń łososia w zgrabną kiełbasę, zaczynając od przeciwległej krawędzi do szczeliny pozostawionej przez filety z podeszwy, a następnie owinąć go w inny kawałek folii spożywczej/folii z tworzywa sztucznego i włożyć do lodówki na 30 minut, aby ustawić kształt.Rozgrzej piekarnik do 210c. po 30 minutach rozwałkuj ciasto na grubość Około 2mm, wyjmij folię spożywczą / folię foliową ze zwiniętego łososia i umieść na cieście, jedną trzecią drogi od krawędzi.Przełóż ciasto na łososia i zwiń, aż ciasto pokryje się o 1 cm, a następnie odetnij nadmiar.Długą krawędź ciasta zamknąć odrobiną wody, dwie otwarte końce złożyć do góry na szwie, zamknąć je odrobiną wody, a następnie odwrócić całość, tak aby szew był pod spodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Filety Z SoliFilety Z Soli
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Ciasto francuskie wyłożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, żółtko wymieszać z 1 łyżeczką wody, aby uzyskać płyn do płukania jajek i posmarować nim powierzchnię ciasta. Następnie włóż go do piekarnika na 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Pokroić na porcje i podawać.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn