Salmon En Croute

Salmon En Croute
Łosoś En Croute jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 858 kalorii. Na $7.99 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, żółtko jaja, filety z podeszwy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto francuskie można wykonać to danie główne z Ciasto Francuskie Z Gruszką Żurawinową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Salmon En Croute, Łosoś en Croûte przepis, oraz Herbed Salmon en Croute dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Upewnij się, że łosoś i podeszwa nie mają żadnych kości w ciele. Jeśli tak, wyciągnij je za pomocą pęsety lub szczypiec elektrycznych (pamiętaj, aby je najpierw wyczyścić). Ponadto usuń skórę z filetów i usuń muszle i "żyłę" z krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
SolaSola
2
Połóż duży kawałek folii spożywczej/folii plastikowej na powierzchni roboczej, połóż łososia na tym, a następnie połóż inny duży kawałek folii spożywczej/folii plastikowej na wierzchu łososia.Używając wałka do ciasta lub płaskiej strony młotka do mięsa, delikatnie spłaszcz łososia, aż osiągnie grubość około 1 cm (uważaj, aby nie uderzyć łososia zbyt mocno, ponieważ bardzo łatwo się kruszy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Zdjąć wierzchnią warstwę folii spożywczej, drobno posiekać koperek i posypać łososiem, a następnie doprawić solą i pieprzem.Spłaszczyć filety w taki sam sposób jak łosoś, ale zrobić je na cm grubości, a następnie położyć je na wierzchu łososia pozostawiając 3cm-5cm przerwy wzdłuż boku łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filety Z SoliFilety Z Soli
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Ułóż łuskane krewetki w linii prostej na środku filetów, a następnie ponownie dopraw solą i pieprzem.Używając folii spożywczej / folii z tworzywa sztucznego, zwiń łososia w zgrabną kiełbasę, zaczynając od przeciwległej krawędzi do szczeliny pozostawionej przez filety z podeszwy, a następnie owinąć go w inny kawałek folii spożywczej/folii z tworzywa sztucznego i włożyć do lodówki na 30 minut, aby ustawić kształt.Rozgrzej piekarnik do 210c. po 30 minutach rozwałkuj ciasto na grubość Około 2mm, wyjmij folię spożywczą / folię foliową ze zwiniętego łososia i umieść na cieście, jedną trzecią drogi od krawędzi.Przełóż ciasto na łososia i zwiń, aż ciasto pokryje się o 1 cm, a następnie odetnij nadmiar.Długą krawędź ciasta zamknąć odrobiną wody, dwie otwarte końce złożyć do góry na szwie, zamknąć je odrobiną wody, a następnie odwrócić całość, tak aby szew był pod spodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filety Z SoliFilety Z Soli
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Ciasto francuskie wyłożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, żółtko wymieszać z 1 łyżeczką wody, aby uzyskać płyn do płukania jajek i posmarować nim powierzchnię ciasta. Następnie włóż go do piekarnika na 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Pokroić na porcje i podawać.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn