Sajgonki z rozdrobnioną kapustą, grzybami i Tofu

Sajgonki z rozdrobnioną kapustą, grzybami i Tofu
Sajgonki z rozdrobnioną kapustą, grzybami i Tofu mogą być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 348 kalorii, 11g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Jeśli masz czosnek, sos sojowy, jedwabne tofu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sexy kapusta (+Cilantro-Limonka marchew i kapusta sajgonki), Sajgonki Tofu, oraz Sajgonki Tunan i tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ćwiartować kapustę wzdłuż, a następnie pokroić w poprzek na cienkie paski. Odmierz 5 filiżanek, umieść w durszlaku i posyp lekko solą. Wrzucić i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
2
Zagotować kilka szklanek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Polej połowę smażonego tofu, jeśli używasz, aby pozbyć się dodatkowego oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Wlać tyle, aby pokryć suszone grzyby i pozostawić strome przez 15 minut. Wyciśnij je do sucha, Usuń i wyrzuć łodygi i cienko pokrój czapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
5
Pokrój smażone tofu na plastry i świeże Tofu w drobną kostkę. Doprowadzić 1 quart wody do wrzenia w 10 do 12 cala patelni, dodać 1 łyżeczka soli, a następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu. Ostrożnie dodać świeże tofu i gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Usuń i ustaw na ręczniku ściereczki do osuszenia.
7
Rozgrzać olej w wok lub nonstick patelni. Na gorąco dodajemy szalotki oraz świeże i suszone grzyby. Smażyć szybko na żwawym ogniu przez 1 minutę, a następnie zeskrobać mieszaninę do miski. Wycisnąć wilgoć z kapusty i dodać go do mieszaniny scallion wraz z pozostałymi składnikami. Posmakuj, dostosuj sól, dodaj pieprz i upewnij się, że przyprawy są jasne i żywe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
PrzyprawyPrzyprawy
Zielona CebulaZielona Cebula
KapustaKapusta
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
8
Połóż owijkę z jajkiem na blacie skierowanym do ciebie po przekątnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
JajkoJajko
9
Umieścić około 3 łyżki nadzienia w centrum.
10
Posmaruj Pasek wody wokół krawędzi, a następnie złóż dno do góry, boki i zwiń. Powtarzać do momentu użycia całego wypełnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RolkaRolka
11
Ciepło 2 szklanki oleju z orzeszków ziemnych w woku lub patelni. Gdy jest wystarczająco gorąco, aby skwierczeć róg owijki, dodać bułkę i smażyć, obracając raz, aż złoty i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
12
Usuń, aby osuszyć na ręczniku papierowym i powtarzaj, aż wszystko zostanie zrobione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
13
Pokrój je na pół po przekątnej, ułóż na talerzu i udekoruj długimi gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
14
Podawać z gorącą musztardą do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
15
artykuł var
16
Typ_27_data = {};
17
artykuł
18
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn