Sałatka ziemniaczana z boczkiem, oliwkami i rzodkiewką

Sałatka ziemniaczana z boczkiem, oliwkami i rzodkiewką
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, oliwkami i rzodkiewkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 499 kalorii, 15g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz ziemniaki, nadziewane oliwki, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 135 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Sałatka Rzymska Z Serem Pleśniowym, Boczkiem I Rzodkiewką, Czerwona Sałatka Ziemniaczana Z Szalotki I Rzodkiewki, oraz Sałatka ziemniaczana z rzodkiewką i selerem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umyć i obrać ziemniaki i pokroić na 1/2 do 3/4 cala kawałki. Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3
Pokroić boczek na małe kawałki i gotować na średnim ogniu w dużej, głębokiej patelni, aż równomiernie brązowy. Nie przegotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Seler, zieloną cebulę, nadziewane oliwki i rzodkiewki pokroić na małe kawałki i włożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki NadziewaneOliwki Nadziewane
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać ziemniaki i boczek i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
6
Dodaj majonez i sok z cytryny do smaku, wymieszaj i umieść w lodówce na kilka godzin, aby schłodzić przed podaniem. Możesz dodać kilka pokrojonych na twardo jajek na wierzchu. Smacznego!!!
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn