Sałatka Ze Świeżego Szpinaku
Sałatka ze świeżego szpinaku to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 7 porcjami. Ta przystawka ma 224 kalorie, 7G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szpinak, olej roślinny, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 64 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka ze szpinakiem i truskawkami, Letnia Sałatka Ze Świeżego Szpinaku, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Fresh & Fruity dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze lub robocie, połączyć cukier, ocet, olej, sos Worcestershire, ketchup i cebula, i proces do gładkiej. Odstawić.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Umieścić jajka w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać.
W dużej misce, wrzucić razem szpinak, kasztany wodne, boczek i jajka.